Dagen innan skolavslutningen

Hej på er!

Dagen har varit kort och onödig. Gick upp 07:00 och gjorde iordning mej för skolan. Sedan cyklade jag iväg mot skolan och hade kör i en timma. Sedan städa skåpen och sedan drog jag hemåt. Var i skolan från 08:30-10:30.. Det kändes ju bara lite onödigt!

Sedan när jag kom hem så gick jag ut med Curry och han var överdrivet kär i gräset. Han tuggade och tuggade så det såg ut som han aldrig fått mat hemma. När vi skulle gå in ville han så gärna stanna ute mera i solen att han fräste till lite. Men inte ville jag vara där i hettan mera, heh. När vi kom in så fottade jag honom lite och kokade ihop en fin bild på Curry:




Jag har också tagit en två timmars tupplur mitt på eftermiddagen :P
Det var skönt men jag känner mej nästan sur och ännu tröttare nu. Dessutom får man inte ligga stilla heller för ena stunden ska tvätten ner, andra ska man plocka undan en annan grej, den tredje ska man öppna dörren och göra kattlådan. Men det känns väll bara mycket när man har ont i huvudet och är tröttare än vanligt..
Det känns som jag börjar få svullna slemhinor i näsan igen för jag har ont lika mycket som jag hade innan jag käkade medecin.

Jag funderar också på vilka jävla skor jag ska ha imorgon!! Jag vet fan inte! Mina klackskor gör ont för dom skaver på fotknölen och lossar i hälen så dom är typ för smala i längden och för breda där bak. Jag vill inte ha mammas vita ''toffler'' för det är inte jag och jag tycker inte om dom. Och jag vill inte ha dom svarta för att dom är lite förstora... Jag vill hellst ha mina klack men jag vill först och främst att dom ska sitta på i hälen och inte lossna så efter varje fotsteg måste jag försöka sätta i foten igen. Jag ska försöka ta hjälp av mamma och se om våra kloka hjärnor kommer på någoting.. Suck........


RSS 2.0